Iki tol I. Kavaliauskaitė ketverius metus buvo marketingo ir komunikacijos vadovė integruotų verslo paslaugų įmonių grupėje, septynerius metus vadovavo meno fondui, dirbo su meno ir kultūros mecenatystės bei paramos projektais. Prieš tai dvylika metų dirbo SEB banke pirkimų ir verslo plėtros srityse.

I. Kavaliauskaitė yra įgijusi anglų filologijos bei vadybos ir verslo administravimo bakalauro laipsnius, taip pat tarptautinio verslo bei dailės istorijos ir teorijos magistro laipsnius. „Sotheby’s Institute of Art“ (Londone) baigė skaitmeninio marketingo ir viešųjų ryšių studijas. Šiuo metu I. Kavaliauskaitė eina ir Lietuvos muziejų asociacijos (LMA) vadovės pareigas.

Lietuvos atsakingo verslo asociacija (LAVA) – nacionalinė tvaraus verslo ekosistemos kūrėja, jungianti įmones ir organizacijas, įkurta 2013 m. rugpjūčio 30 d. LAVA tęsia Lietuvoje veikusio Nacionalinio atsakingo verslo įmonių tinklo (NAVĮT) veiklas, kuris jungė Lietuvos atsakingo verslo praktikus nuo 2005 m. LAVA bendradarbiauja su atsakingo verslo asociacijomis Estijoje „Atsakingo verslo forumas“ ir Latvijoje „CSR Latvia“.

Šiuo metu Lietuvos atsakingo verslo asociacija vienija beveik 50 įmonių bei organizacijų, kurioms rūpi aplinkos apsauga, socialinė atsakomybė, gerosios įmonių valdysenos praktikos. Asociacija savo veiklomis siekia skatinti tvaraus verslo vystymąsi, kurti partnerystes, stiprinti kompetencijas ir burti tvarumo specialistus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją