Nuo projekto pradžios M. Jovaiša yra vienas iš 13 Lietuvos investuotojų, netiesiogiai valdančių „Yellowstone“. Didžiausiu projekto investuotoju išlieka žinomas verslininkas Tautvydas Barštys, kurio įmonės „Taba Invest“ dalis siekia 46,8 proc.

„Sandorį lėmė abiejų šalių lūkesčiai – Marius norėjo padidinti savo dalį projekte, „Equite“ ieškojo galimybių perdislokuoti kapitalą. Abu investuotojai puikiai pažįsta „Yellowstone“, todėl susitarimas pasiektas greitai ir sklandžiai. Bendru komanditorių sutarimu „Equite“ ir toliau administruos projektą, o aš liksiu jo vadovu“, – pranešime pažymėjo „Equite“ partneris Agnius Tamošaitis.

KŪB „Jasinskio 14“, kurio tikruoju nariu tapo M. Jovaišos įmonė „MJ Projects“ netiesiogiai valdo 100 proc. UAB „Project RE 1“, kuri yra šio NT objekto savininkė.

Sostinės Jasinskio gatvėje iškilęs 9 aukštų, 9,8 tūkst. kv metrų ploto verslo centras „Yellowstone“ bus atidarytas antrajame šių metų ketvirtyje.

ELTA primena, kad „Yellowstone“ buvo siūloma kaip Europos Sąjungos Pinigų plovimo ir terorizmo finansavimo prevencijos agentūros (AMLA) biuro vieta Vilniuje. Tačiau kovo pradžioje nuspręsta, kad AMLA įsikurs Frankfurte.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją