„Per pastaruosius trejus metus kartu įgyvendinome ne vieną sėkmingą projektą, todėl buvo prasminga žengti dar vieną žingsnį ir sukurti naują prekės ženklą. Į naują biurą tikimės pritraukti itin motyvuotų aukštos kvalifikacijos specialistų“, – ketvirtadienį išplatintame pranešime pažymėjo „LITIT“ generalinė direktorė Kristina Kikalienė.

Nurodoma, kad pirmaisiais įmonės veiklos metais planuojama pasamdyti iki 100 specialistų. Nauja įmonė daugiausia dėmesio skirs IT konsultacijų teikimui, fokusuosis į Vokietijos, Austrijos ir Šveicarijos įmones bei apims tokias pramonės šakas kaip automobilių pramonė, finansinės paslaugos ir logistika.

„Lietuvos technologijų ekosistemoje atsirado dar vienas naujas stiprus žaidėjas, kuris įdarbins mūsų specialistus ir sustiprins šį sektorių“, – išplatintame pranešime cituojama ekonomikos ir inovacijų ministrė Aušrinė Armonaitė.

„LITIT“ taip pat planuoja bendradarbiauti su vietos švietimo įstaigomis, kurios prisidės prie technologijų sektoriaus talentų ugdymo.

2021 metų spalį keli „NTT Group“ ir „Reiz Tech“ taikomųjų programų palaikymo specialistai pradėjo vykdyti bendrą projektą.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją