Skelbiama, kad „NRD Companies“ konsoliduotų pajamų augimą lėmė dviejų pagrindinių verslo krypčių – Registrų ir Mokesčių administravimo – pajamų padidėjimas.

2023 m. pirmąjį pusmetį pajamos iš e. registrų srities padidėjo 139 proc., palyginti su tokiu pačiu laikotarpiu 2022 m.

2023 m. pirmąjį pusmetį buvo inicijuoti keli nauji su registrais susiję projektai, įskaitant Laoso Liaudies Demokratinėje Respublikoje diegiamą elektroninę verslo registravimo sistemą Pramonės ir prekybos ministerijai bei civilinį registrą Finansų, ekonominės plėtros ir investicijų ministerijai Belize.

Be to, pajamos iš Mokesčių administravimo sektoriaus taip pat padidėjo reikšmingai – 2023 m. pirmojo pusmečio pajamos išaugo 378%, palyginti su 2022 m. atitinkamu laikotarpiu.

„2023 m. pirmojo pusmečio rinkos nuotaikos smarkiai pasikeitė. Pasaulinės organizacijos, tokios kaip Afrikos plėtros bankas, Pasaulio bankas, Azijos plėtros bankas ir kitos, aktyviai rėmė ir finansavo vyriausybinius projektus Afrikoje, Karibuose ir Pietryčių Azijoje. Ši parama leido „NRD Companies“ klientams sklandžiai finansuoti savo skaitmeninės transformacijos iniciatyvas“, – komentuoja Mindaugas Glodas, „NRD Companies“ generalinis direktorius.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją