Gruodį dėl optimizuotos Egipto kelionių pasiūlos, valdant su įvykiais Izraelyje susijusias paklausos svyravimo rizikas ir atitinkamai pakoregavus skrydžių skaičių, bendrovės pajamos siekė 8,2 mln. eurų. Pernai tokiu metu fiksuota apie 9,5 mln. eurų. „Novaturas“ aptarnavo apie 8 tūkst. klientų, o praėjusiais metais šis skaičius siekė apie 9,3 tūkst.

Gruodį „Novaturo“ grupė paskelbė apie naują vadovą. Generalinio direktoriaus pareigas pradėjo eiti Kristijonas Kaikaris, turintis ilgametę patirtį vadovaujant tarptautinėms IT, aviacijos ir transporto bendrovėms.

Be to, gruodį „Novaturo“ grupė paskelbė apie pasirašytą ilgalaikio bendradarbiavimo sutartį su oro linijų bendrove „Heston Airlines“. Nuo kitos vasaros sezono ji taps pagrindine „Novatours“ skrydžių partnere Estijoje. Šia strategine partneryste siekiama klientams užtikrinti dar komfortiškesnes sąlygas ir sklandžią kelionių patirtį.

Abiejų bendrovių prioritetai yra skrydžių punktualumas, kokybiškas aptarnavimas, saugumas, dėmesys tvarumui, lankstumas, modernūs sprendimai skrydžiuose ir kitos naudos klientams. „Heston Airlines“ atstovai dalinosi, kad ilgalaike partneryste su „Novatours“ siekia garantuoti geriausius įspūdžius keliautojams. Bendrovė juos skraidins moderniu, tik septintus metus skaičiuojančiu Airbus A320 lėktuvu, kuris užtikrina ir efektyvesnį degalų panaudojimą.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją