„Pirmajį šių metų ketvirtį baigiame solidžiais pardavimų rezultatais. Keliautojų skaičiumi ir sugeneruotomis pajamomis pagerinome 2022 m. rezultatus, o 15,5 tūkst. keleivių šį kovą yra didžiausias aptarnautų klientų skaičius per kovą visoje „Novaturo“ istorijoje, vertinant 23 veiklos metus. Tai pasiekti padėjo klientų lūkesčius atitinkanti kelionių pasiūla ir aukštas lėktuvų užpildymas, kuris kovo mėn. siekė 97 proc.“, – rezultatus komentuoja Vitalij Rakovski, „Novaturo“ grupės vadovas.

Fiksuodama stiprius pirmojo ketvirčio rezultatus, vasaros sezoną bendrovė pasitinka iš viso 40 proc. didesniais 2023 m. išankstinių kelionių pardavimais nei pernai.

Informuojama, kad reaguojant į augantį susidomėjimą Juodkalnija ir Tunisu, bendrovė pradeda vykdyti papildomus skrydžius. Pasiūla iš Lietuvos į Juodkalniją gegužę ir birželį didinama apie 20 proc., o į Tunisą apie 30 proc., lyginant su anksčiau vasaros sezonui planuotomis apimtimis.

Taip pat pranešime rašoma, kad balandžio pradžioje bendrovė pradėjo išankstinius 2023–2024 m. žiemos sezono pardavimus. Per pirmąją savaitę po starto fiksuojama žymiai daugiau pardavimų nei praėjusiais metais starto savaitę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją