„Į Baltijos šalių rinką „Wolt“ atėjo daugiau nei prieš šešerius metus. Mums pavyko sukurti lojalių klientų bazę, kasdien turime vis daugiau vartotojų, kartu auga ir užsakymų apimtys bei skaičiai. Džiaugiuosi galėdamas vadovauti mūsų verslui Baltijos šalyse, daug dėmesio skirdamas pagrindinei įmonės veiklai – maisto pristatymui bei tolimesnei plėtrai į kitus miestus. (...) Mūsų tikslas plėstis visame Baltijos regione – šiemet išsiplėtėme į 15 ir veiklą vykdome jau 30 miestų“, – sako M. Lomsargis.

Anot M. Lomsargio, „Wolt“ taip pat sparčiai plečia savo mažmeninę pasiūlą ir naujas veiklos sritis: „Siekiame tapti prekybos centru, kurį kiekvienas gali turėti savo kišenėje.“

Anot Liis Ristal, atėjo laikas naujiems iššūkiams.

„Iš visos širdies esu dėkinga visai Baltijos šalių komandai, su kuria įrodėme, jog platformas valdanti įmonė gali būti ne tik pelninga, bet ir tapti rinkos lydere. Šiandien „Wolt“ iš spartaus augimo perėjo į naują etapą ir yra įtraukta į biržos prekybos sąrašą bei vykdo veiklą dešimtyse šalių. Startuoliai ir komandų bei procesų kūrimas yra mano DNR dalis. Atėjo laikas perduoti estafetę ir ieškoti naujų iššūkių“, – pridūrė L. Ristal.


„Wolt“ yra Helsinkyje įsikūrusi technologijų bendrovė, valdanti internetinę platformą, skirtą vartotojams, prekybininkams ir kurjeriams. Taip pat įmonė valdo savo maisto prekių parduotuves „Wolt Market“. Šalia pagrindinių paslaugų „Wolt“ savo klientams siūlo ir „Wolt+“ (narystės paslauga klientams), „Wolt at Work“ (maitinimo lengvatos ir pristatymas į biurą įmonėms), „Wolt Drive“ (greitas paskutinės mylios pristatymas prekybininkams) ir „Wolt Self-Delivery“ (paslauga prekybininkams partneriams, turintiems savo kurjerius).

Įmonė buvo įkurta 2014 m., o 2022 m. suvienijo jėgas su „DoorDash“. Šiuo metu „DoorDash“ vykdo veiklą 29 šalyse, iš kurių 25 šalyse veikia „Wolt“ prekės ženklas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją