VMG grupei priklausančios bendrovės „VMGcorp“ valdyboje dirbs vienintelis VMG grupės akcininkas ir investuotojas Sigitas Paulauskas, kiti nepriklausomi valdybos nariai – teisininkė Esfira Zaslavskaitė, valdysenos ekspertas Vytenis Kudinskas.

VMG grupę šiuo metu sudaro 20 įmonių, kuriose dirba apie 3 tūkst. darbuotojų. Per 90 proc. kompanijos produkcijos yra eksportuojama į daugiau nei 40 pasaulio šalių.

Kompanija Akmenės laisvojoje ekonominėje zonoje nuo 2020 m. yra atvėrusi dvi modernias gamyklas. Trečiąją planuojama oficialiai pristatyti rugsėjo mėnesį.

Bendra iki 2025 m. suplanuotų investicijų suma šiame regione siekia daugiau nei 0,5 mlrd. eurų, o naujai sukurtų darbo vietų skaičius viršija 1000.

Klaipėdos oro uosto teritorijoje VMG grupė taip pat vysto didžiausią Baltijos šalyse pramonės inovacijų parką. Į strateginio valstybės projekto statusą turintį projektą iš viso bus investuota apie 30 mln. eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją