„Liepos mėnesį Vilniuje vyksiantis NATO viršūnių susitikimas yra neeilinio masto mūsų šaliai itin svarbus istorinis renginys, kuris reikalauja Vilniaus gyventojų ir verslų susitelkimo ir supratingumo. Liepos 7–13 d. visos mūsų parduotuvės veiks įprastai, tačiau laikini eismo ribojimai gali iš dalies paveikti dviejų „Lidl“ parduotuvių, įsikūrusių Gedimino pr. ir Sausio 13-osios g., lankytojus.

Dėl to siekiant išvengti nepatogumų, siūlome šių parduotuvių lankytojus susipažinti su laikinais eismo pokyčiais ir atitinkamai susiplanuoti apsipirkimą“, – teigia „Lidl Lietuva“ Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos vadovas Antanas Bubnelis.

Pagal Vilniaus miesto savivaldybės skelbiamus laikinus eismo organizavimo pakeitimus, liepos 10–13 d. bus draudžiamas automobilių, dviračių, paspirtukų ir kitų transporto priemonių eismas centrinėje miesto dalyje. Pačiame Vilniaus centre, Gedimino pr. 9, įsikūrusi „Lidl“ parduotuvė dirbs įprastu laiku, tačiau pirkėjai yra kviečiami įvertinti numatomus eismo ribojimus ir atvykti į parduotuvę pėsčiomis. Norintieji į parduotuvę vykti automobiliu ar kitomis transporto priemonėmis, yra kviečiami apsilankyti netoli Vilniaus centro adresu Rasų g. 9A įsikūrusioje „Lidl“ parduotuvėje.

Eismo organizavimo pakeitimų planuose numatomas ir transporto priemonių judėjimo Laisvės pr. ribojimas. Liepos 11–12 d. automobiliai Laisvės pr. atkarpoje nuo Savanorių žiedo iki Spaudos rūmų galės judėti tik Spaudos rūmų kryptimi. Norintiems patekti į Sausio 13-osios g. 3 įsikūrusią „Lidl“ parduotuvę, rekomenduojama rinktis alternatyvų maršrutą – atvykstant Spaudos rūmų kryptimi, Sietyno g. sukti į A. P. Kavoliuko g./I. Šimulionio g. kertant Laisvės pr., taip pasiekiant parduotuvę. Taip pat pirkėjai kviečiami įprastais maršrutais atvykti į kitas artimiausias parduotuves Pilaitėje (Nidos g. 1) ar Karoliniškėse (L. Asanavičiūtės g. 1H).

Pirkėjai, norintys apsilankyti „Lidl“ tinklo parduotuvėse Gedimino pr. ir Sausio 13-osios g., visą su eismo ribojimais susijusią informaciją gali rasti Vilniaus miesto savivaldybės pateiktame eismo organizavimo pakeitimų žemėlapyje.

Lietuvoje veikia 69 „Lidl“ tinklo parduotuvės 26 šalies miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose, Rokiškyje, Kaišiadoryse ir Nemenčinėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją