Bendrovės pranešime rašoma, kad ne vienerius metus „MV Group Distribution PL“ dirbantis R. Walewskis yra sukaupęs ilgametę patirtį gėrimų distribucijos ir prekės ženklų valdymo srityse.

Pastaruosius metus jis ėjo marketingo vadovo Lenkijoje pareigas ir buvo atsakingas už skirtingų produktų kategorijų bei prekių ženklų vystymą Lenkijos rinkoje. Nuo šių metų rugsėjo R. Walewskis savo žinias, įgūdžius ir lyderystę galės atskleisti vadovaudamas visai distribucijos bendrovei „MV Group Distribution PL“.

„Lenkijos rinkos potencialas yra labai didelis – turime daug erdvės augti ir įgyvendinti savo projektus. Dėkoju savo kolegoms už pasitikėjimą – naujos pareigos man reiškia ne tik stipresnes ambicijas, bet ir didesnę atsakomybę žmonėms, su kuriais dirbu. Tikiu savo komanda ir neabejoju, kad kartu pasieksime tokių rezultatų, kuriais visi galėsime didžiuotis“, – teigia naujasis „MV Group Distribution PL“ vadovas.

Distribucijos bendrovė „MV Group Distribution PL“, kuri anksčiau vadinosi „MV Poland“, priklauso vienai didžiausių verslo grupių Baltijos šalyse – „MV Group“ – valdančiai bendroves Lietuvoje, Lenkijoje, Latvijoje ir Estijoje. „MV GROUP Distribution PL“ Lenkijoje veikia nuo 2005 metų. Šiuo metu kompanija atstovauja daugiau kaip 45 prekių ženklus, o įmonėje dirba 75 darbuotojai.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją