„(...) „MiniVet“ tinklo plėtra dėl sinergijos neabejotinai atneš naudos visiems klinikų klientams ir jų augintiniams, jau dabar gaunantiems profesionalias veterinarijos paslaugas“, – sako „MiniVet“ direktorė ir veterinarijos gydytoja Lina Gaižutienė.

„MiniVet” 100 proc. tinklo „Wellvet“ akcijų įsigijo iš Obelių grupės. Šiai grupei Baltijos šalyse priklauso daugiau kaip 10 įmonių, kurios dirba trijose skirtingose verslo srityse: maisto produktų gamyba ir prekyba, smulkiųjų ir stambiųjų gyvūnų pašarų ir medikamentų prekyba bei veterinarijos paslaugų ir profesionalių konsultacijų ūkiams teikimas.

„Tikime, kad „MiniVet“, turinčio stiprų ir patyrusį investuotoją, atėjimas atveria daugiau potencialo mūsų klinikų augimui ir teikiamų paslaugų įvairovės kokybės stiprinimui. Visi klinikų gydytojai ir jų pagalbinis personalas lieka toliau dirbti ir užtikrinti geriausias paslaugas klientams ir jų augintiniams“, – teigia „Wellvet“ klinikinės veiklos vadovė Dr. Dalia Juodžentė.

Iki šio sandorio „MiniVet" priklausė Vilniaus Lazdynėlių, Pilaitės ir Antakalnio mikrorajonuose veikiančios veterinarijos klinikos.

Po šio sandorio „MiniVet“ jau valdo šešias klinikas keturiuose Lietuvos miestuose, įskaitant ir Vilnių.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją