„Nors jau kurį laiką girdisi kalbos apie lėtėjančią ekonomiką, tačiau dalis verslo nesibaimina pokyčių ir plėtros planų neketina stabdyti. Tokiais atvejais, kai planai gerai apsvarstyti ir paremti detaliais skaičiavimais, noriai prisidedame prie plėtros įgyvendinimo ir kartu su klientais siekiame pačių geriausių rezultatų“, – pranešime sakė „Luminor“ banko Verslo klientų skyriaus vadovas Darius Tamašauskas.

„Per 16 veiklos metų turėjome galimybę įvertinti, kad geras ryšys ir tarpusavio supratimas su finansų partneriais yra labai svarbus sėkmingai verslo plėtrai, todėl renkamės tą finansinį partnerį, kuris įsigilina į mūsų verslo ypatumus ir poreikius, tiki mūsų verslo ateitimi ir vizija“, – sakė bendrovės „Motorider“ direktorius Valdas Radvilavičius.

Kauno rajone netoli Garliavos esančiame Jonučių kaime jau prasidėjo naujo „Motorider“ motociklų salono statybos. Jame numatyta vieta 1600 kv. m. ploto ekspozicijų salėms. Salone bus prekiaujama „Cfmoto“, „Indian Motorcycle“, „Polaris“, „Zeeho“ prekės ženklų motociklais, keturračiais ir bagiais. Salone taip pat bus galimybė įsigyti motociklų aksesuarų, aprangos motociklininkams ir įvairių gamintojų atsarginių detalių.

Naujame pastate numatoma įrengti 1000 kv. m. servisą, kuriame bus remontuojami keturračiai, motociklai, bagiai ir vandens technika (vandens motociklai, kateriai). Čia taip pat įsikurs 1000 kv. m. sandėlis, kuris leis „Motorider“ klientams užtikrinti platų technikos ir dalių asortimentą bei galimybę greitai įsigyti reikiamų atsarginių dalių. Naujose patalpose taip pat bus sandėliuojama moto technika ir atsarginės jos dalys daugiau nei 20-čiai partnerių „Cfmoto“ tinklo parduotuvių.

Pastato statybas planuojama pabaigti 2024 metų birželio mėnesį.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją