Bendrovės valdybos pirmininko Dariaus Zubo teigimu, naujas įmonės pavadinimas ir prekės ženklas pasirinktas neatsitiktinai. „Akola“ yra gerai žinomas bendrovės investuotojams – Danijoje registruota Akola ApS yra AB „Linas Agro Group“ pagrindinė akcininkė, valdanti 68,23 proc. bendrovės akcijų.

„Atėjo laikas keistis. Dabartinis mūsų pavadinimas labiau atspindi veiklas, susijusias su žemės ūkiu, tačiau tolimesnę grupės ateitį vis labiau siejame su maisto gamybos plėtra, naujų maisto produktų ir prekės ženklų kūrimu bei jų įsitvirtinimu Vakarų Europos ir tolimesnių šalių rinkose“, – apie pokyčius kalbėjo D. Zubas.

„Akola“ pavadinimas, kuriame užkoduota žinutė – „Autentiškos žinios apie žemę“ (Authentic knowledge of the land’s alphabe), atspindi mūsų grupės patirtį ir identitetą. Mes vykdome veiklą visoje maisto grandinėje, kuri ir prasideda nuo žemės. Kuriame ne virtualius, o žemiškus produktus, ir netgi mūsų programėlės žemdirbiams turi praktinę paskirtį – jos skirtos tvaresniam ūkininkavimui ir dirvožemio išsaugojimui“, – pažymėjo jis,

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją