Ši įstaiga priklauso tarptautinei grupei, kurios įmonės veikia Airijoje, Bulgarijoje, Jungtinėse Amerikos Valstijose, Jungtinėje Karalystėje, Ispanijoje ir Vokietijoje.

Pažymima, kad įstaiga galės leisti elektroninius pinigus ir teikti mokėjimo paslaugas (grynųjų pinigų išėmimas iš mokėjimo sąskaitos ir visos su mokėjimo sąskaitos tvarkymu susijusios operacijos, mokėjimo operacijos, mokėjimo priemonių išleidimas, mokėjimo inicijavimo paslaugos, sąskaitos informacijos paslaugos).

Payhawk Financial Services numato teikti paslaugas įvairaus dydžio juridiniams asmenimis, įskaitant ir smulkųjį ir vidutinį verslą.

Lietuvos bankas taiko aukščiausius priežiūros standartus, kad į šalies ir kartu į Europos Sąjungos finansų rinką ateitų tinkamai pasirengę dalyviai. Jis vertino Payhawk Financial Services UAB verslo modelį, vidaus tvarkas ir procedūras, pasirengimą valdyti rizikas, užtikrinti pinigų plovimo ir teroristų finansavimo prevencijos, paslaugų kokybės ir kitus reikalavimus, kaip tai numatyta teisės aktuose.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją