„Toliau tęsime Aliaksandro pradėtus darbus ir įgyvendinsime metų pradžioje užsibrėžtą ilgalaikę įmonių grupės 2023-2025 m. strategiją.

Esminiai tikslai išlieka nepakitę, pasiūlyti optinių prietaisų rinkai dar modernesnius ir dar pažangesnius termovizinius sprendimus, kurie dar labiau sustiprins mūsų, kaip rinkos lyderio, pozicijas optinių technologijų srityje“, – teigia naujasis Yukon Advanced Optics Worldwide generalinis direktorius Laurius Kairys.

Pasak p. Kairio, įmonės įsipareigojimai darbuotojams ir verslo partneriams išlieka nepakitę ir bus užtikrinti laiku.

L. Kairys yra patyręs finansų ir vadybos specialistas, turintis daugiau nei 10 metų patirties Lietuvos bankininkystės sektoriuje, ir taip pat jau daugiau nei 7 metus dirba „Yukon Advanced Optics Worldwide“.

Lietuvoje veikiančioje įmonėje dirba apie 300 darbuotojų, o visoje grupėje, kurią sudaro 7 valstybėse veikiančios 9 bendrovės, kurių motininė yra Lietuvoje, dirba daugiau kaip 1000 darbuotojų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją