Pranešama, kad pirmaujančios Baltijos šalyse investicijų valdymo ir gyvybės draudimo grupės INVL valdomo fondo investicinius vienetus išplatino INVL Šeimos biuras.

Po fondo investicinių vienetų platinimo, kuris baigėsi birželio 15 dieną, „INVL Partner Global Infrastructure Fund I“ pritrauktas kapitalas pasiekė 44,64 mln. JAV dolerių.

„Investicijos į infrastruktūrą yra atsparesnės kapitalo rinkų svyravimams ir veikia tarsi draudimas nuo infliacijos, o kartu tai patraukli turto klasė siekiant diversifikuoti investicijų riziką. Investicinis turtas įsigyjamas ilgam laikotarpiui ir generuoja nuolatines pajamas investuotojams. Be to, tai galimybė investuoti į globalų fondą, kurio didžioji dalis valdomo turto yra Jungtinėje Karalystėje ir JAV“, – sakė INVL grupės privataus kapitalo vadovas Vytautas Plunksnis.

„INVL Partner Global Infrastructure Fund I“ finansuojamojo fondo investavimo į infrastruktūros objektus strategija paremta itin ilgo laikotarpio investavimu ir aukštos kokybės, esminiais (angl. core) infrastruktūros objektais EBPO valstybėse narėse. Didžiąją dalį finansuojamojo fondo portfelio sudaro tokie objektai, kaip mokami keliai, produktotiekiai, oro ir vandens uostai, produktų terminalai, duomenų centrai.

Minimali investavimo į „INVL Partner Global Infrastructure Fund I“ suma siekia 145 tūkst. JAV dolerių. Bendra fondo veiklos trukmė – 50 metų, tačiau investuotojams numatomos ankstesnio investicijos realizavimo galimybės.

Bendrovės „INVL Asset Management“ valdomo informuotiesiems investuotojams skirto uždaro tipo investicinio fondo „INVL Partner Global Infrastructure Fund I“ vienetus periodiškai platina INVL Šeimos biuras.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją