Kaip aiškinama bendrovės pranešime, strateginiai pokyčiai susisiekimo ir infrastruktūros statybos bendrovėje „HISK“ prasidėjo prieš pustrečių metų.

Viena didžiausių Lietuvoje infrastruktūros statybos bendrovių per šį laikotarpį modernizavo organizacijos valdyseną, pakeitė ilgametį pavadinimą, apjungė kelių statybos grupės įmones į vieną bendrovę, reorganizavo vidinę struktūrą, vykdė konkurencingumą didinančias vidines pertvarkas, centralizavo vykdomas funkcijas, sukūrė ir įdiegė skaitmenizuotą projektų valdymą, taip pat – „Lean 5S“ ir „Kaizen“ įrankius.

„Pastarieji metai mūsų įmonei buvo išskirtiniai, įvyko daug pokyčių, kurie mūsų bendrovę tik sustiprino. Du su puse metų bendrovei vadovavęs R. Zabilevičius buvo pirmasis pradėjęs nelengvus, bet būtinus pokyčius įmonėje ir savo patirtimi reikšmingai prisidėjo prie vidinių ir išorinių pertvarkų.

Džiaugiamės, kad jo profesionalumas ir toliau prisidės prie įmonės tikslų įgyvendinimo.

R. Ziminskis yra ilgametę vadovavimo patirtį sukaupęs ir puikius rezultatus pasiekęs profesionalas. Neabejojame, kad jo žinios, naujas požiūris bei glaudaus bendradarbiavimo su darbuotojais patirtis šiuo pokyčių etapu leis įgyvendinti dar ambicingesnius plėtros planus“, – teigė „HISK“ akcininkas ir valdybos pirmininkas Gvidas Drobužas.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją