Skelbiama, jog A. Griškevičius pasitraukia bendrų šalių sutarimu, nuo ateinančio pirmadienio. Įmonės direktoriumi jis dirbo nuo 2022 m. sausio.

„A. Griškevičius naujų profesinių iššūkių ieškos už organizacijos ribų“, – rašoma „Grindos“ pranešime.

Jame A. Griškevičius dėkojo Vilniaus miesto savivaldybei „už galimybę dirbti su tokiais svarbiais miestui projektais“, „Grindos“ personalui – „už pastangas, kad vilniečiams sostinėje gyventi būtų dar patogiau“.

Už atliktus darbo A. Griškevičiui taip pat padėkojo Vilniaus miesto savivaldybės administracijos direktorius Adomas Bužinskas.

„Keičiantis vadovui, įmonės ambicijos nesikeis – „Grinda“ ir toliau bus atsakinga už reikšmingus projektus, jų priežiūrą ir pokyčius Vilniaus mieste“, – pranešime cituojamas jis.

„Grinda“ Vilniuje Vilniaus mieste remontuoja ir valo gatvių dangas, prižiūri lietaus nuotekų tinklus, šalina avarines situacijas ir teikia specializuotas sanitarines paslaugas, rūpinasi paplūdimiais ir beglobiais gyvūnais.

Visos „Grindos“ akcijos priklauso Vilniaus miesto savivaldybei.

Įmonėje dirba beveik 500 žmonių, ji patenka į daugiausia mokesčių sumokančių Lietuvos įmonių sąrašą. Įmonės apyvarta 2022 m. sudarė daugiau kaip 23 mln. eurų.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją