„Grinda“ yra plačiausią paslaugų spektrą teikianti savivaldybės įmonių grupės organizacija. Sklandus šios įmonės paslaugų teikimas turi tiesioginę įtaką vilniečių gyvenimo kokybei, tad tikimės, kad išrinktas vadovas ir jo suburta komanda užtikrins ne tik efektyvią įmonės veiklą, bet ir teikiamų paslaugų kokybės augimą“, – sako Vilniaus miesto savivaldybės administracijos direktorius Adomas Bužinskas.

„Vienas iš pagrindinių mano tikslų – kad įmonė veiktų dar našiau ir efektyviau. Sieksiu organizacijoje plačiau integruoti modernias technologijas, šiuolaikines vadybos priemones ir didinti darbuotojų kompetencijas, – sako naujai išrinktas vadovas J. Davidavičius.

J. Davidavičius Vilniaus Gedimino technikos universitete įgijo civilinės inžinerijos magistro laipsnį, baigė aukščiausio lygio vadovų studijas BMI Executive Institute, yra sukaupęs ilgametę vadovavimo patirtį kelių ir gatvių statybos ir remonto bei gamybinių paslaugų teikimo bendrovėse.

Įmonės vadovas buvo renkamas paskelbus atvirą konkursą, kuriame dalyvavo daugiau nei 20 kandidatų. Atranką vykdė nepriklausoma personalo atrankų agentūra UAB „AIMS International Lietuva“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją