„Esame tarptautinė įmonė ir turime ambicingą tikslą iki 2026 m. būti tarp TOP10 logistikos įmonių Europoje. Šiemet ypatingas dėmesys skiriamas augimui ir plėtrai Vakarų Europos rinkoje. Tuo tikslu plečiame bei stipriname pardavimų komandą. Turime puikių specialistų Vilniuje ir Šiauliuose, o šiuo metu buriame komandą naujai atidarytam padaliniui Kaune“, – sakė „Girteka Europe West“ generalinis direktorius Mindaugas Pasilauskas.

Pasak jo, kadangi įmonėje jau dirba kelios dešimtys specialistų iš Kauno, nuspręsta jų patogumui atidaryti biurą Kaune, taip pat tikimasi, kad biuras padės pritraukti daugiau talentų iš Vidurio Lietuvos.

Pirmuoju etapu į naująjį įmonės padalinį planuojama priimti 10–15 darbuotojų.

„Tikimės, kad būsimi kolegos gebės lengvai prisitaikyti prie sparčiai besikeičiančios verslo aplinkos, noriai dalinsis patirtimi su kolegomis ir prisidės prie ambicingų įmonės planų įgyvendinimo kartu realizuodami save ir įgyvendindami asmeninius siekius. Taip pat mums svarbu, kad kandidatų vertybės sutaptų su įmonės vertybėmis“, – teigė „Girteka Europe West“ Žmonių ir organizacijos kultūros vadovė Indrė Morkūnienė.

Įmonės atstovė pažymi, kad Kauno biure daug dėmesio skiriama darbuotojų patogumui: įrengtos ergonomiškos darbo vietos, bendros poilsio erdvės neformaliems susitikimams ir kavos pertraukėlėms. Darbuotojai gali dirbti atvirose darbo erdvėse arba privačiose darbo zonose.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją