„Džiugiai priimu iššūkį išauginti „Girtekos“ verslą iki vienos didžiausių logistikos bendrovių pasaulyje. Turiu pabrėžti, kad ateinu į itin modernią bendrovę, kuri jau dabar turi daugybę pasiekimų skaitmenizacijos, įskaitant dirbtinio intelekto panaudojimą, tvarumo ir kitose srityse. Šių rezultatų nebūtų pasiekta be tūkstančių talentingų ir entuziazmo kupinų bendrovės komandos narių, kuriems reiškiu didelę pagarbą ir dėkingumą“, – teigia „Girtekos“ grupės generalinis direktorius J. Eijsinkas.

Pareigas pradėjus eiti naujajam generaliniam direktoriui, E. Liachovičius lieka dirbti „Girtekos“ grupės valdyboje.

Šiuo metu „Girtekos“ grupė yra transformacijos etape, siekia su SAP įrangos pagalba skaitmenizuoti visą verslo veiklą, taip pat yra atidariusi padalinius Lenkijoje bei Sakartvele, sparčiai plečia verslo geografiją.

Kaip skelbta anksčiau, J. Eijsinkas patirtį kaupė įmonėse „Siemens“, „Deutsche Post DHL“, nuo 2015 m. ėjo JAV logistikos bendrovės „C.H. Robinson“ prezidento Europai pareigas. Pastaroji yra viena didžiausių logistikos bendrovių pasaulyje.

Vardydamas priežastis, kodėl tęsti karjerą pasirinko „Girtekos“ grupėje, J. Eijsinkas akcentuoja aiškią bendrovės orientaciją į augimą, pasitikėjimą skaitmeninių sprendimų nauda ir atsakingą požiūrį į aplinką bei veiklos tvarumą.

Be savo aistros verslui ir logistikos sričiai, J. Eijsinkas labai mėgsta žaisti žolės riedulį, o neseniai atrado ir padelio tenisą. Laisvalaikiu slidinėja ar leidžiasi į žygius Alpėse, žiūri futbolą ir jau nekantriai laukia progos pamilti Lietuvos krepšinį. Naujasis „Girtekos“ grupės generalinis direktorius su šeima gyvena Hamburge, Vokietijoje, tačiau dabar bus dažnas svečias Vilniuje ir kitose šalyse, kuriose plečiamas „Girtekos“ grupės verslas.

Didžiausią nuosavą transporto parką Europoje valdanti „Girtekos“ įmonių grupė kasmet pristato daugiau kaip 776 000 pilnų krovinių ir valdo daugiau kaip 9 200 vilkikų ir 9 800 puspriekabių, dirbančių Europoje ir Skandinavijoje. Bendrovėje „Girteka“ dirba daugiau nei 23 000 darbuotojų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją