Cv.lt anksčiau priklausė verslo žiniasklaidos bendrovei „Verslo žinios“, kurios didžioji dalis akcijų priklauso Švedijos kompanijai „Bonnier News Group“.

Įsigijusi cv.lt, „CV Keskus“ papildė savo darbo paieškos portalų Baltijos šalyse grupę, kurią sudaro „CVMarket.ltLietuvoje, „CVKeskus.ee“ Estijoje ir „CVMarket.lv“ Latvijoje. Šis pokytis itin aktualus Lietuvos darbdaviams ir darbo ieškantiesiems.

„Sprendimas parduoti darbo paieškos portalą „cv.lt“ buvo pagrįstas „Verslo žinių“ strategija didžiausią dėmesį skirti B2B žiniasklaidai ir kitiems skaitmeniniams produktams, padedantiems Lietuvos verslui didinti savo konkurencingumą.

Šis žingsnis leis mums sutelkti dėmesį ir išteklius į tarptautinį mūsų produktų vystymą. Neabejoju, kad Lietuvos rinkoje gerai žinomas prekės ženklas „cv.lt“ puikiai papildys „CV Keskus“ darbo paieškos portalų grupę Baltijos šalyse, o jo klientai gaus naudos iš aukštos kokybės paslaugų“, – pranešime sakė UAB „Verslo žinios“ generalinis direktorius Ugnius Jankauskas.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją