Skelbiama, kad „Citadele“ banko suteiktas 4,7 mln. eurų finansavimas padės užtikrinti efektyvesnę fondo veiklą investuojant ir valdant perspektyvias bendroves, taip pat veikiančias sveikatos priežiūros, sveikatinimo ir medicininės reabilitacijos, inžinerinių paslaugų bei aplinkos tvarkymo srityse, siekiant spartaus jų augimo.

„(...)Džiugu, kad fondo valdytojai didelį dėmesį skiria ir šiai sričiai, o pirmąją fondo investicija, būtent, ir buvo sveikatos priežiūros klinikų tinklo akcijų įsigijimas. Bendradarbiavimas leis ir mums prisidėti prie Baltijos regione sparčiai besivystančių įmonių plėtros“, – teigia „Citadele“ banko valdybos narys ir Baltijos šalių verslo bankininkystės tarnybos vadovas Vaidas Žagūnis.

„Savo investicijomis siekiame kurti pridėtinę vertę – skatinti ne tik įmonių potencialą ir augimą, bet ir aktyviai prisidėti prie jų sritį veikiančių problemų sprendimo. (...) Todėl džiaugiamės, kad su banko pagalba galėsime dar aktyviau plėsti savo investicijas ir sparčiai įgyvendinti priimtus sprendimus, suteikdami pasinaudodami „tiltinio“ finansavimo galimybėmis“, – teigia Deimantė Korsakaitė, vadovaujanti fondo partnerė.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją