„Klientas yra sukaupęs ilgametę patirtį nekilnojamo turto rinkoje, vystant panašaus pobūdžio projektus Lietuvoje. Bendrovė reikšmingai prisidėjo prie vartotojams gerai pažįstamo prekės ženklo „PRO BRO“ tinklo plėtros. Todėl tikime, kad ši investicija prisidės prie sėkmingo mūsų šalies verslininkų įsitvirtinimo užsienio – o konkrečiai šiuo atveju – Latvijos rinkoje“, – išplatintame pranešime cituojamas „Citadele“ banko valdybos narys, Baltijos šalių verslo bankininkystės tarnybos vadovas Vaidas Žagūnis.

Jo teigimu, ši investicija leis prisidėti prie tvarių projektų vystymo, kadangi naujoji tunelinė plovykla, lyginant su seno tipo plovyklomis, bus energetiškai efektyvesnė.

„Investicijos skiriamos tunelinės plovyklos statybai, kuri apima ne tik pastato pastatymą, bet ir įrangos įsigijimą“, – teigė „Kenova“ direktorius Kęstutis Faktorovičius.

Pažymima, kad nuo 2018 metų „Kenova Group“ prisidėjo prie daugiau nei 10 tunelinių plovyklų vystymo Lietuvoje ir Latvijoje. Rygoje tai bus antroji „PRO BRO Express“ tunelinė automobilių plovykla, o iki 2025 metų pabaigos čia iš viso turėtų veikti dar 7 tunelinės plovyklos. „PRO BRO“ prekės ženklu Lietuvoje veikia 18 tunelinių plovyklų.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją