Skelbiama, kad įmonės valdomą NT kompleksą sudaro sandėliavimo ir gamybos pastatai, esantys SBA Industrinių inovacijų slėnyje šalia Klaipėdos. Pastatai nuomojami „SBA“ baldų grupės dukterinei įmonei „Innovo Logistika“.

(...) Tikime, kad ši investicija prisidės prie dar geresnių mūsų gamybininkų ir eksportuotojų rezultatų, taip pat kurs pridėtinę vertę Lietuvos ekonomikai“, – teigia „Citadele“ banko valdybos narys, Baltijos šalių verslo bankininkystės tarnybos vadovas Vaidas Žagūnis.

Prieš 14 metų „EfTEN Capital“ Finansų priežiūros tarnybos sprendimu suteikta valdymo licencija, o prieš dešimtmetį – ir alternatyvi fondų valdymo licencija. 2018 m. įsteigtas „EfTEN Real Estate Fund 4“ yra alternatyvus bendrovės uždarasis investicinis fondas, investuojantis į komercinės paskirties nekilnojamą turtą. Šiuo metu „EfTEN“ valdo dar septynis fondus, valdomo turto vertė viršija 1,1 mlrd. EUR.

Tai jau ne pirmas banko ir „EfTEN Capital“ įsteigtų fondų vykdomas sandoris – „Citadele“ jau yra suteikusi 21 mln. eurų finansavimą „EfTEN Capital“ įmonei „EfTEN Domina“, kuri valdo vieną didžiausių prekybos centrų Latvijoje.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)