Bendrovės Čekijos Respublikoje nuo 1996 m. valdo kredito uniją, kuri specializuojasi vietinių ir tarptautinių lėšų pervedimų bei valiutų konversijos paslaugose, taip pat valdo sutelktinio finansavimo platformą. „IBS Lithuania“ yra licencijuota elektroninių pinigų įstaiga Vakarų Europos ir Baltijos šalių rinkose šešerius metus teikianti finansines paslaugas įvairių verslo sektorių klientams.

Po šio sandorio „IBS Lithuania“ ir toliau koncentruosis į finansinių paslaugų teikimą ES įmonėms.

Laurynas Vilčinskas

„Po šio sandorio mes sieksime dar stipriau įsitvirtinti Baltijos šalyse ir pritraukti daugiau klientų iš Centrinės Europos šalių (Čekijos, Slovakijos, Vengrijos), kuriose ilgametę patirtį yra įgiję įmonės akcininkai. Naujųjų akcininkų patirtis finansiniame sektoriuje bei pažangių finansinių produktų vystymas mums leis kokybiškiau aptarnauti savo esamus klientus, o ateityje mes ketiname pasiūlyti ir naujų, patogesnių finansinių įrankių. Finansines paslaugas daugiausia teikiame įmonėms, tad šią kryptį išlaikysime ir ateityje“, – teigia Laurynas Vilčinskas „IBS Lithuania“ verslo vystymo vadovas.

Pernai įmonės pajamos siekė 1,68 mln. EUR, tai yra 60 proc. daugiau nei 2021 metais.

Po sandorio užbaigimo „IBS Lithuania“ verslo veiklos modelyje ir vadovybėje pokyčių nebus. Artūras Tamulynas toliau eis direktoriaus pareigas, kitų skyrių vadovai ir darbuotojai toliau tęs veiklą savo pozicijose.

Šalių sutarimu „IBS Lithuania“ įsigijimo sandorio vertė nėra atskleidžiama. Sandorį vykdė „ADON legal“ advokatų profesinė bendrija, besispecializuojanti bankų ir finansų, fintech ir įmonių teisės srityse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją