D. Brandišauskas įvairias vadovaujančias pareigas „Lietuvos draudime“ eina nuo 2015 m. Bendrovėje jis yra užėmęs Finansų srities vadovo ir Finansų departamento direktoriaus pareigas, o 2022 m. pradėjo vadovauti naujai įsteigtam Operacijų ir IT departamentui, siekiant konsoliduoti bendrovės operacijas bei užtikrinti tvarų skaitmeninės transformacijos procesą, orientuotą į aukštą paslaugų kokybę ir veiklos efektyvumą.

D. Brandišauskas yra sukaupęs ilgametę profesinę ir korporatyvinio valdymo patirtį, dirbdamas tarptautinėse kompanijose Lietuvoje ir JAV. Per savo karjerą D. Brandišauskas prisidėjo prie kompleksinių projektų įgyvendinimo technologijų, telekomunikacijų ir finansinių paslaugų sektoriaus įmonėse, taip pat vadovavo bendrovių struktūriniams padaliniams, aktyviai dalyvavo organizacijų strategijų formavimo ir jų įgyvendinimo procesuose.

Šiuo metu didžiausios draudimo bendrovės Baltijos šalyse „Lietuvos draudimo“ valdybą sudaro 9 nariai, įskaitant naujai paskirtą D. Brandišauską.

AB „Lietuvos draudimas“ priklauso Lenkijos ir Vidurio bei Rytų Europos draudimo grupei „Powszechny Zakład Ubezpieczen Spółka Akcyjna“ (PZU SA), kuri valdo 100 proc. AB „Lietuvos draudimas“ akcijų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją