Anot „Robotex“ vadovo Andriaus Kochansko, išskirtinis statysas leis bendrovei padidinti konkurencinį pranašumą ir užtikrinti aukščiausią paslaugų kokybę klientams.

„Pelnytas strateginio partnerio statusas yra visos mūsų komandos darbo ir kompetencijų įvertinimas, įrodantis, kad esame patikimas klientas ir teikiame aukščiausio lygio paslaugas. Per beveik 15 veiklos metų instaliavome arti 200 robotų ir automatizuotų sistemų ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje, todėl glaudus bendradarbiavimas su pirmaujančia pasaulyje pramoninių robotų gamintoja ABB suteiks mums papildomą impulsą tobulėti, siūlyti klientams pačius naujausius produktus ir inovatyviausius sprendimus“, – sakė „Robotex“ vadovas.

Pasak jo, prieš suteikiant išskirtinio partnerio statusą, buvo atliktas „Robotex“ inžinerinės veiklos, techninės bazės ir pardavimų auditas. Siekiant išlaikyti statusą, jis bus kartojamas kas trejus metus.

„(...) Turėdama tikrai kompetentingą komandą „Robotex“ gali pasiūlyti pramonės įmonėms sudėtingiausius technologinius sprendimus bei padėti spręsti iššūkius susijusius su efektyvumo ir darbo našumo didinimu, darbuotojų trūkumu“, - teigė ABB Baltijos šalių robotikos verslo vadovas Linas Žukauskas.

Kaip pažymima pranešime, strateginė partnerystė su ABB suteiks galimybę „Robotex“ naudotis moderniausiomis pasaulinės lyderės technologijomis, sprendimais ir duomenų bazėmis, taip pat mokymų programomis ir kt. privalumais.

ABB „Value Provider“ partnerio statusą Lietuvoje šiuo metu turi tik dvi bendrovės.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją