„Bogdan Benczak yra sukaupęs didelę patirtį ir pasiekęs rezultatų Baltijos ir Rytų Europos draudimo rinkose. Tikime, kad jo lyderystė ir asmeninės savybės puikiai tinka vadovauti „Gjensidige“, – sako Aysegul Cin, ADB „Gjensidige“ valdybos pirmininkė.

Ponas Benczak daugiau kaip 20 m. ėjo vadovaujamas pareigas gyvybės ir ne gyvybės draudimo versle PZU SA ir ERGO draudimo grupėse. Iki 2022 m. gruodžio 31 d. jis dirbo ERGO valdybos pirmininku Baltijos šalyse.

Jis yra įgijęs teisės ir administravimo magistro laipsnį Varšuvos universitete ir verslo administravimo magistro laipsnį Gdansko vadovų ugdymo fonde ir Roterdamo universiteto verslo mokykloje, rašoma pranešime.

Bogdan Benczak

„Esu dėkingas galėdamas prisidėti prie „Gjensidige“ ir jos misijos tvariais būdais rūpintis žmonių gyvybės, sveikatos ir turto saugumu. Nekantrauju susitikti su Baltijos šalių komanda – 700 patyrusių ir entuziastingų darbuotojų”, – sako Bogdan Benczak.

„Gjensidige“ Baltijos šalyse priklauso pirmaujančiai Šiaurės šalių draudimo grupei „Gjensidige Forsikring ASA“ listinguojamai Oslo vertybinių popierių biržoje. ADB „Gjensidige“ dirba 700 žmonių, ji turi pagrindinę būstinę Lietuvoje ir filialus Latvijoje ir Estijoje. Bendrovės pasirašytos įmokos 2023 m. pirmąjį ketvirtį augo 17 procentų ir siekė 40 mln. eurų.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją