Kaip nurodoma tarnybos pranešime, 2023 m. gegužės 25 d. gautas pareiškėjo skundas dėl „Amber Gaming“ veiksmų. Pareiškėjas skunde nurodė, kad bendrovė be jokios priežasties jam apribojo statymų pasiūlą.

Bendrovė 2023 m. gegužės 30 d. raštu informavo, kad aktualiu laikotarpiu pareiškėjas atliko viso 279 sporto statymus.

2023 m. birželio 7 d. priežiūros tarnybos direktoriaus pavedimu buvo pradėtas bendrovės neplaninis specialusis patikrinimas, siekiant patikrinti, kaip ji laikosi ALĮ 18 straipsnio 1 dalies reikalavimų bei kituose teisės aktuose nustatytų reikalavimų, reglamentuojančių azartinių lošimų organizavimo tvarką.

Bendrovės nuotolinio lošimo organizavimo reglamente yra nurodyta, kas yra lažybų pasiūla, kas yra nuotolinio lošimo organizavimo vieta, tai, kad lošimų pasiūla yra skelbiama bendrovės lažybų punktuose ir interneto svetainėje, o ne atskirose bendrovės klientų paskyrose, taip pat tai, kad bendrovė gali teikti specialią lažybų pasiūlą atskirai lošėjų grupei (pvz., lošėjams, gimusiems atitinkamą dieną, arba pagal kitus objektyvius kriterijus) apie tai paskelbdama lažybų punktuose ar savo interneto svetainėje.

Priežiūros tarnybos priimami sprendimai nėra galutiniai bei gali būti skundžiami Administracinių bylų teisenos įstatymo nustatyta tvarka.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją