„Esame dėkingi Vaidui už jo ilgametį darbą banke ir indėlį stiprinant SEB banko pozicijas mažmeninės bankininkystės srityje, už reikšmingus banko žingsnius skaitmeninės transformacijos srityje ir už tai, kad jis buvo modernaus, skaitmenizuoto, inovatyvaus banko ambasadorius“, – pranešime cituojamas SEB banko Lietuvoje valdybos pirmininkas Raimondas Kvedaras.

V. Žagūnis teigia nusprendęs palikti SEB grupę ir po kurio laiko tęsti darbą kitoje finansų institucijoje.

„Aštuoniolika metų SEB banke buvo mano gyvenimo universitetas. Per tą laiką įgyvendinome daug pokyčių, ypač per pastaruosius kelis metus, kurie buvo intensyvūs mažmeninės bankininkystės srityje vykstant vadinamajai bankų skaitmenizacijai: keitėme klientų aptarnavimo modelį, pasiūlėme klientams daug modernių ir patogių paslaugų, pradėjome kurti inovacijų kultūrą“, – sako V. Žagūnis.

S. Gutauskaitė-Bubnelienė SEB banke dirba 20 metų. Šiemet ji tapo SEB Baltijos šalių tarnybos mažmeninės bankininkystės vadove, prieš tai pastaruosius 6 metus ji buvo „SEB gyvybės draudimo“ generalinė direktorė ir valdybos pirmininkė. Dar anksčiau ji ėjo įvairias vadovaujančias pareigas SEB banke Lietuvoje: buvo atsakinga už mažų ir vidutinių įmonių segmentą Verslo plėtros departamente, taip pat vadovavo SEB banko Vilniaus finansinių paslaugų centrui ir Rytų regionui.

V. Žagūnis SEB banke dirbo nuo 2001 metų. Pastaruosius 10 metų V. Žagūnis vadovavo įvairiems padaliniams banke, įskaitant Verslo plėtros ir pardavimų departamentą, Smulkaus ir vidutinio verslo departamentą, Finansavimo paslaugų departamentą. Pastaruosius trejus metus SEB banke V. Žagūnis ėjo Mažmeninės bankininkystės tarnybos direktoriaus ir valdybos nario pareigas.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)