Įmonės vadovas Aliaksandras Olševskis sako, kad įmonei pavyko pasiekti numatytus pardavimų tikslus, įmonė ir toliau planuoja plėstis.

„Nepaisant puslaidininkių logistikos trukdžių, kurie palietė globalią technologinių industriją, šiais metais toliau planuojame plėstis ir pasiūlyti naujienas, kurių iš mūsų tikisi sulaukti mūsų pirkėjai“, – pranešime sakė jis.

Pagrindinėmis rinkomis ir toliau išlieka Europa bei JAV, kurioms teko daugiau kaip 70 proc. pardavimų, jie augo ir Australijos, Naujosios Zelandijos rinkose.

Įmonės komunikacijos vadovas Germanas Kavalskis BNS sakė, kad grupės mastu šiemet planuojama investuoti apie 20 mln. eurų.

„Didžioji, labiau gamybinė investicija yra Latvijoje, tačiau ir Lietuvoje bus investuojama i R&D (Mokslinius tyrimus ir plėtrą – BNS), naujų žmonių pritraukimą, vidinius projektus, kurie susiję su naujų gaminių technologijomis, inovacijų plėtra“, – sakė G. Kavalskis.

Bendrovė pernai atidarė naują gamyklą Latvijoje, kur jau dirba virš 70 darbuotojų, surenkančių „Pulsar“ prekės ženklo termovizorinius optinius prietaisus. Šiais metais toliau planuojama didinti jų skaičių ir plėsti gamybos plotą bei apimtis.

„Yukon Advanced Optics Worldwide“ kuria termovizorius, skaitmeninius naktinius ir dieninius optikos prietaisus, kurie naudojami gelbėtojų, medžioklėje, aktyvaus gyvenimo būdo, jūrų pramonės ir saugumo industrijose.

Lietuvos įmonėje dirba virš 200 darbuotojų, o visoje grupėje – virš 1,2 tūkst.

„Yukon Advanced Optics Worldwide“ akcininkai yra fiziniai asmenys.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)