Įmonės generalinis direktorius Lietuvoje ir Latvijoje ir „Birkle IT“ valdybos narys Kęstutis Bagdonavičius sako, kad Lietuva yra viena labiausiai skaitmeniniu požiūriu pažengusių Europos šalių.

„Lietuva puikiai tinka „Birkle IT“, nes ji plačiai pripažįstama kaip viena iš labiausiai skaitmeniniu požiūriu pažengusių Europos šalių“, – pranešime sakė K. Bagdonavičius.

Anot pranešimo, bendrovė ruošiasi įdarbinti programuotojus, infrastruktūros inžinierius, projektų vadovus, pardavimo vadybininkus ir kitus specialistus, tačiau tikslaus darbuotojų skaičiaus neįvardija.

„Sodros“ duomenimis, „Birkle IT“ Lietuvoje šiuo metu dirba 9 darbuotojai, jų vidutinis atlyginimas (iki mokesčių) siekia beveik 5 tūkst. eurų.

„Birkle IT“ buvo įkurta 2016 metais Vokietijoje, siekiant skatinti inovacijas ir skaitmeninimą įmonėse ir valdžios institucijose visoje Europoje. Bendrovė siūlo individualius IT sprendimus, suderinant konsultacijas su programinės įrangos kūrimu.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją