Kaip pranešė VIVA, finansavimas įmonei bus suteiktas išperkant 3 mln. eurų vertės šešerių metų trukmės obligacijas, tačiau ji galės jas išpirkti be jokių apribojimų anksčiau laiko.

Pasak VIVA generalinio direktoriaus Dainiaus Vilčinsko, „Coffee Address“ nuolat investuoja į naujas paslaugas ir produktus, ji yra viena šios srities rinkos lyderių.

„Fondo lėšos leis subalansuoti įmonės finansinius srautus ir kryptingai tęsti investicijas kuriant naujus produktus ir atsiskaitymo už produktus ir paslaugas galimybes. Finansavimas įmonei suteiktas šešių metų laikotarpiui“, – pranešime sakė D. Vilčinskas.

„Pandemijos metu mūsų pagrindinių klientų veikla buvo uždrausta arba stipriai apribota: biurų darbuotojai ilgą laiką dirbo iš namų, o sumažėjęs žmonių judumas lėmė mažesnius kavos išsinešti pardavimus. Nepaisant visų sunkumų, įmonė daug pastangų įdėjo ieškodama naujų verslo galimybių, investavo į įrangos atnaujinimą, gerino klientų aptarnavimo procesus“, – VIVA pranešime sakė „Coffee Address“ direktorius Aleksandras Samuchovas.

„Coffee Address“ – didžiausia kavos įmonė Baltijos šalyse, kurios pagrindinė veikla – kava biurams ir išsinešti.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją