Šiuo metu „Vinted“ Kaune ieško programuotojų (backend, web, software, mobile, data), inžinierių, duomenų mokslo specialistų ir komandų vadovų.

Naujame bendrovės biure Kaune specialistai dirba hibridiniu būdu – į biurą jiems rekomenduojama ateiti kelias dienas per savaitę. Taip pat leidžiama 90 dienų per metus dirbti būnant kitose šalyse, iš kurių 21-ą galima būti už ES ribų. Šį principą „Vinted“ taiko visuose savo biuruose.

„Kadangi dirbame hibridiniu būdu, kauniečius įdarbindavome ir iki šiol. Naujai atidarytas vietinis biuras leis geriau atliepti esamų ir būsimų kolegų poreikius – čia įrengtos šiuolaikiškos ir patogios darbo vietos, gausu erdvių susitikimams su kolegomis ir bendram laisvalaikiui, todėl galima palaikyti bendruomeniškumo jausmą.

Taip pat biuras Kaune gali prisidėti prie technologijų bendrovių plėtros šiame mieste. Įmonėje dirba per 100 kauniečių, tad matome, kad Kaune gyvena tikrai nemažai puikių specialistų. (...) Šiuo metu ieškome dar bent poros dešimčių naujų kolegų būtent Kaune“ , – teigia Ieva Kuniejūtė, „Vinted“ technologijų srities talentų pritraukimo direktorė.

Naujasis „Vinted“ biuras įsikūrė istoriniame „Drobės fabrike“ – 20 000 kv. m. dydžio moderniai atnaujintame tarpukario architektūros komplekse Šančių mikrorajone, kuriame kuriasi ir kitos technologijų bendrovės bei startuoliai. „Vinted“ naujai duris atvėrusiame verslo komplekse nuomojasi 657 kv. m. dydžio patalpas, kuriose vienu metu gali dirbti 100 darbuotojų.

Istorines patalpas „Drobės fabriko“ komanda įrengė industriniu stiliumi, galvodama apie bendroves ir bendruomenes, kurios čia įsikurs.

Iš viso organizacijoje šiuo metu dirba daugiau nei 1800 žmonių – nuo 2022 metų jų skaičius „Vinted“ grupėje išaugo daugiau nei 500 profesionalų. Bendrovė biurus turi ne tik Lietuvoje, bet ir Berlyne, Hamburge ir Amsterdame. Šiuo metu vien Lietuvoje „Vinted“ turi daugiau nei 100 atvirų pozicijų programavimo, duomenų mokslo, rinkodaros ir kitų sričių specialistams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją