Apie planuojamas permainas ir jau pakuojamas prekes redakcijai pranešė skaitytojai, kurie teiravosi, ar parduotuvė neužsidaro.

Kad tokie planai – realūs, patvirtino „Ermitažo“ pardavimų ir rinkodaros skyriaus direktorė Indrė Škensbergaitė Gedminė, tad nuo Naujųjų metų Vilniuje veiks tik viena tinklo „Ermitažas“ parduotuvė, esanti „Akropolyje".

Kaip teigta įmonės, parduotuvė bus uždaroma su trenksmu ir klientams bus puiki galimybė įsigyti prekių remontui, namams ir pasiruošti artėjančioms šventėms itin žemomis kainomis.

Visą gruodžio mėnesį šiame „Ermitaže“ vyks uždarymo išpardavimas, kurio metu bus galima įsigyti daugybę kokybiškų ir klientų pamėgtų prekių išskirtinai žemomis kainomis. Prekių išpardavimas apims įvairių gamintojų apdailos, interjero ir įvairių namų reikmenų produkciją.

„Ermitažo“ vadovo Algirdo Bieliūno teigimu, kaip teigta spaudos pranešime, pagrindinė šio sprendimo priežastis susijusi su tolimesne tinklo veiklos vizija.

„Po dvejų veiklos metų šioje lokacijoje, sprendimas likti su viena parduotuve Vilniuje priimtas dėl tolimesnės įmonės veiklos vizijos ir planų. Visi klientai kviečiami apsipirkti „Akropolyje“ veikiančiame „Ermitaže“.“

Neperseniausiai duris atvėrusi parduotuvė veikė Pašilaičių rajone, adresu Pavilnionių g. 55. Kaip teigta anksčiau, jos plotas sudarė 13,5 tūkst. kv. m. Prieš kurį laiką ji duris atvėrė kartu su nauju prekybos centru „Pašilaičiai PC“.

Tada „Ermitažo“ marketingo ir pardavimų skatinimo vadovė Ieva Vasiliauskienė sakė, kad tinklo plėtrai „Pašilaičiai PC“ prekybos centras pasirinktas dėl patogaus privažiavimo ir miesto vakarinės dalies plėtros.

„Plečiasi vakarinės sostinės dalies rajonai, nuosavų namų kompleksai. Matome augančią statybos, apdailos, pramoninių, sodo bei daržo prekių paklausą šioje miesto dalyje ir stengiamės būti arčiau mūsų klientų“, – sakė I. Vasiliauskienė.

Įsikūrusiame prekybos centre „Pašilaičiai PC“ „Maxima“ ir kitos parduotuvės, kavinės ir paslaugų centrai čia veiks ir toliau, o atsilaisvinusiose patalpose įsikurs ne tik naujos drabužių, laisvalaikio bei sporto prekių parduotuvės, bet bus įrengtos ir erdvės moderniam laisvalaikiui ir šeimoms.

Apdailos, statybų, sodo ir daržo, namų apyvokos prekių tinklas ERMITAŽAS priklauso „Ermi Group“ įmonių grupei. Grupei taip pat priklauso elektroninė parduotuvė Ermitažas.lt bei Estijoje veikiantis statybos ir pramoninių prekių prekybos tinklas BAUHOF.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)