Ūkio ministerijos ir Mokslo, inovacijų ir technologijų agentūros organizuotame renginyje pranešimą skaitys ir pirmą kartą į Baltijos šalis atvyksiantis pasaulinio interneto tinklo kūrėjas seras Timothy Johnas Bernersas-Lee.

Savo įžvalgomis apie naujovių reikšmę visos Europos ekonomikai šiame forume dalysis verslo ir mokslo inovacijų lyderiai iš įvairių Europos šalių.

Taip pat vyks mokslo ir technologijų paroda. Paroda vyks gruodžio 4–5 d. ir ją galės nemokamai aplankyti visi vilniečiai ir sostinės svečiai.

Viešbučio „Radisson Blu Lietuva“ konferencijų centre vyksiančioje parodoje laukiama apie 40 dalyvių, kurie savo stenduose pateiks įvairiausių eksponatų: nuo sero Richardo Bransono išgirto elektrinio dviračio variklio, unikalių muzikos instrumentų, išmaniųjų žaislų, robotų, specialių inovatyvių programėlių iki mobilių laboratorijų ir pirmųjų lietuviškų kosmoso palydovų.

Visiems miestiečiams ir sostinės svečiams paroda bus atvira gruodžio 4 d. 16–20 val. ir gruodžio 5 d. 15.30–18 valandomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)