Palyginti nedidelėje parduotuvėje apstu pirkėjų, besikraunančių į maišus įvairiausias prekes, kai kurios lentynos liko apytuštės.

Pirkėjai pasakoja, kad kai kurioms prekėms taikoma net 50 proc. nuolaida.

„Palink“, valdančios „Iki“ parduotuves viešųjų ryšių vadovė Berta Čaikauskaitė DELFI informavo, kad parduotuvę ruošiamasi uždaryti, todėl pirkėjus suviliojo paskelbtas didžiulis išpardavimas.

„Mūsų prekybos tinklas kiekvienais metais planuoja ateinančių metų plėtrą – naujų parduotuvių atidarymą, esamų parduotuvių rekonstrukciją ar uždarymą. Plėtros planus dėliojame iš anksto.

Šiais metais atnaujinome kelias mūsų tinklo parduotuves, taip pat kelias uždarėme ir dar planuojame atidaryti. Trys yra rekonstruojamos“, – sakė ji.
Parduotuvė "IKI" Vilniaus gatvėje

B. Čaikauskaitė pažymėjo, kad tai niekaip nesusiję su „Rimi“ ir „Iki“ susijungimu: „Iš karto sakau – tikrai ne.“

DELFI primena, kad mažmeninės prekybos bendrovė „Rimi Lietuva“ perkanti „Iki“ žada tretiesiemns asmenims parduoti dalį verslo – t. y. 17 parduotuvių Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Panevėžyje.

Šiuo metu „Iki“ turi daugiau nei 200, o „Rimi“ apie 60 parduotuvių.

B. Čaikauskaitė stebėjosi, kodėl pirkėjai parduotuvę užplūdo būtent šiandien, nors nuolaidos paskelbtos jau nuo pirmadienio.

„Kažkaip nebuvo tokių srautų, gal neatkreipė dėmesio žmonės ar nepastebėjo. Kadangi parduotuvė yra miesto centre, ji pakankamai nedidelė, gal dėl to atrodo tiek daug žmonių“, – svarsto ji.

Šiuo metu paskelbtas didžiulis išpardavimas, o tuo suskubo pasinaudoti pirkėjai.

Parduotuvę planuojama uždaryti spalio 16 dieną. B. Čaikauskaitė patikino, kad darbuotojai apie parduotuvių uždarymus informuojami iš anksto jiems pasiūlant darbą kitoje mūsų tinklo parduotuvėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)