„Džiaugiuosi, kad mūsų komanda pasipildė dar vienu savo srities profesionalu. Esame nuolat augančios ir stiprėjančios verslo bei mokslo bendruomenės balsas. Tikiuosi, kad Rūmų prioritetinės kryptys tapti tvaraus ir pradedančio verslo, mokslo ir verslo bendrystės bei kompetencijų, sprendimų ir paramos, eksporto ir importo rinkų centru, bus lengviau pasiekiamos pasitelkus profesionalią komunikaciją“, – sako Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmų generalinis direktorius Dr. Almantas Danilevičius.

Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmai yra platus Lietuvos verslo atstovų tinklas ir bendruomenė, vienijanti daugiau nei 500 Lietuvos įmonių ir organizacijų iš įvairių verslo sektorių. Rūmai vienija ir kuruoja Verslo ir Eksporto klubus, Vilniaus verslo moterų tinklą.

„Vertinu šią galimybę ir su nekantrumu laukiu naujų iššūkių. Tikiu, kad turima patirtis ir žinios Rūmams atvers naujų galimybių ir perspektyvų, kurs vertę verslui, padės augti ir plėstis organizacijos nariams“, – sako M.Matuzevičienė.

Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmai veikia pagal LR prekybos, pramonės ir amatų rūmų įstatymą nuo 1993 metų. Pasitelkdami šiuolaikinę vadybą, technologijas ir žmogiškąsias kompetencijas, Rūmai siekia tapti viena iš pažangiausių, stipriausių, lyderiaujančių verslo ir mokslo bendruomenių Lietuvoje. Be atstovavimo verslui, Rūmai įmonėms eksportuotojoms išduoda prekių kilmės sertifikatus, liudijančius prekių kilmę, konsultuoja brūkšninių kodų klausimais, išduoda force majeure pažymas.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją