„Žymiai dažniau vyrai išleidžia daugiau, nes merginos ieško geriausių pasiūlymų. Pirkėjos puikiai žino, kad įsigijusios vieną liemenę, ja galės džiaugtis keturis mėnesius. Vyrams parduoti paprasčiau“, – sakė pardavimų specialistė.

Moterims patinka apsipirkinėti per išpardavimus, o vyrai perka už visą kainą, pabrėžia pardavėja.
Parodau jiems „Bombshell“ liemenėlę ir prie jos derančias kelnaites. Tada dar papasakoju apie to paties pavadinimo kvepalus. Įprastai nuperka viską“, – džiaugiasi pardavėja.

Pardavėjos teigimu, vyrai visada stengiasi „Victoria‘s Secret“ pardavėjoms padaryti įspūdį.

„Vyrukai dažnai nori pasirodyti: „Paimsiu viską“. Toks jų ego“, – sako apatinio trikotažo pardavėja.

Buvusi „Victoria‘s Secret“ pardavėja „Business Insider“ sakė, kad Čikagoje esančios parduotuvės merginoms netgi buvo surengti specialūs mokymai, kurių metu pabrėžta, kad vyrus reikia aptarnauti kitaip nei moteris.

„Kalbant apie vyrus, susidaro bendras įspūdis, kad jie, norėdami kuo greičiau bėgti laukt iš parduotuvės, yra pasirengę nusipirkti bet ką. Tai reiškia, kad jie išleidžia ir daugiau pinigų“, – paaiškino prisistatyti nenorėjusi moteris.

Pardavėjos moterims visada pasakoja apie specialius pasiūlymus, pavyzdžiui 5 kelnaitės už 25 dolerius (20,98 Eur), o vyrams apie tai nutylima – norima, kad jie pirktų už pilną kainą ir daug.

„Moterims svarbus kainos veiksnys, todėl ir esame skatinamos joms pasakoti apie pasiūlymus ir nuolaidas. Vyrai be jokių kalbų už 50 dolerių (41,96 Eur) nuperka dvi liemenėles vien dėl to, kad jaučiasi nejaukiai“, – šypsosi pardavėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)