Nemokamu kokybės telefonu galės prisiskambinti bet kurio Lietuvos regiono gyventojai.

"Džiugu, kad esame vienų populiariausių padažų Lietuvoje gamintojai. Visą produkciją kuriame ir gaminame atsižvelgdami tik į vartotojų poreikius, o prioritetus teikiame produkcijos kokybei. Siekdami kuo geriau žinoti vartotojų poreikius ir užtikrinti gaminių kokybę, nusprendėme įsteigti šią nemokamą telefono liniją. Jau greitai kiekvienas šalies gyventojas galės išsakyti savo pageidavimus dėl mūsų gaminių, o mes būtinai į juos atsižvelgsime", - teigia UAB "Vesiga" generalinis direktorius Saulius Grinkevičius.

Šiais metais "Daumantų" padažų gamintoja UAB "Vesiga" pagamino daugiau nei 2,2 tūkt. tonų produkcijos, o tuo tarpu pernai - 1,1 tūkst. tonų.

Įmonės apyvarta išaugo iki 8,76 mln. litų, arba net 54 procentais, palyginti su pernai, kai pardavimai siekė 5,69 mln. litų.

Šiuo metu UAB "Vesiga" diegiama kokybę užtikrinanti savikontrolės sistema RVASVT yra moksliškai pagrįsta maisto saugos užtikrinimo sistema, privaloma visoje ES, dalyje JAV ir Kanadoje.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją