Pasak „Versli Lietuva” vadovės Dainos Kleponės, strateginių organizacijos skyrių pertvarka buvo viena prioritetinių veiklų pradėjus eiti „Versli Lietuva“ generalinės direktorės pareigas šių metų birželio pabaigoje.

„Eksporto skatinimas yra viena pagrindinių „Verslios Lietuvos“ veiklų, todėl vienas pirmųjų darbų buvo suformuoti naują Eksporto departamento komandą.

Nemažiau svarbi organizacijos sritis - komunikacija. Šiuo metu formuojame naują organizacijos Rinkodaros ir komunikacijos skyrių, kuriame bus sutelktos korporatyvinės komunikacijos, prekės ženklo ir rinkodaros kompetencijos“, - sako ji.

Nuolatinio Eksporto departamento vadovo „Versli Lietuva“ neturėjo nuo šių metų vasario mėnesio. Iki tol šias pareigas ėjo Jurgita Butkevičienė, o nuo šiol Eksporto departamentui vadovaus A. Knieža.

Iki tol jis vadovavo Tarptautinių ryšių skyriui Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmuose, kur dirbo nuo 2010 metų ir kuravo įvairius tarptautinės prekybos skatinimo projektus, konsultavo įmones eksporto klausimais, organizavo tarptautinius verslo kontaktų renginius ir pan.

Vytauto Didžiojo universitete A. Knieža yra įgijęs Vadybos ir verslo administravimo bakalauro ir Verslo organizavimo ir valdymo magistro laipsnius.

Naujai kuriamo Rinkodaros ir komunikacijos skyriaus vadove tapusi J. Mažeikienė pakeitė iki šių metų liepos vidurio komunikacijos vadovės pareigas ėjusią Rasą Bagdonienę. Iki šiol J.Mažeikienė dirbo komunikacijos agentūroje „Fabula Hill + Knowlton Strategies“ projektų vadove.

Ji yra sukaupusi ilgametę verslo žurnalistikos patirtį, yra dirbusi dienraščiuose „Verslo žinios“, „Lietuvos žinios“, „Vilniaus diena“, savaitraštyje „Veidas“. J. Mažeikienė Vilniaus universitete studijavo informacijos visuomenės magistro studijas, taip pat yra įgijusi edukologijos bakalauro ir magistro laipsnius su žurnalistikos specializacija Lietuvos edukologijos universitete.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)