Kita vertus, nusistovėjusios ir turistų pamėgtos sistemos niekas nepanaikins. Šia tema pasisakė Viduržemio jūros regiono viešbutininkų ir kelionių organizatorių asociacijos vadovas Kaanas Kavaloglu.

Poreikį persvarstyti formatą „viskas įskaičiuota“ padiktavo sudėtingos ekonominės Turkijos situacijos nulemtas kainų augimas, taip pat būtinybė pasiūlyti turistams įvairesnių paslaugų.

Pasiūlytas modelis, kol kas vadinamas „mokėk už tai, ką vartoji“, primena „viskas įskaičiuota“ variantą be alkoholio.

Neprošal priminti, kad Turkijoje yra viešbučių, kuriuose taikoma alkoholio neapimanti „viskas įskaičiuota“ sistema. Vis dėlto šis variantas nėra masinis ir netaps alternatyva įprastai sistemai.

Kiek naujasis „mokėk už tai, ką vartoji“ formatas bus pigesnis už tradicinius paketus, kol kas neaišku.

„Viskas įskaičiuota“ Turkijoje

Turkijos ambasadorius nurodė, kad 2024-aisiais šalies viešbučiuose ir toliau galios formatas „viskas įskaičiuota“, rašo dip.org.ua.

Jis pažymėjo, kad įvairias apgyvendinimo paslaugas siūlančią Turkiją aplanko daug turistų, ir „viskas įskaičiuota“ liks vienu iš šalies svečiams siūlomų variantų.

„Esu įsitikinęs, kad variantą „viskas įskaičiuota“ siūlantys viešbučiai kitąmet savo strategijos nekeis. Galimybė rinktis tokio tipo įstaigas niekur nedings“, – pasakė ambasadorius komentuodamas persvarstyti esamą formatą skatinančią iniciatyvą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)