Kaip rašoma pranešime spaudai, dar 36 salonų visoje Lietuvoje, kaip ir karantino metu, teiks būtinąsias paslaugas.

„Vyriausybės paskelbtus reikalavimus atitinka devyni „Telia“ salonai, juose nuo pirmadienio bus teikiamos visos įprastos paslaugos – konsultuojami klientai, parduodama įranga. Vis dėlto žmones raginame į salonus vykti tik esant būtinybei. Visas „Telia“ paslaugas ir prekes galima užsisakyti ir valdyti internetu, prekės žmonėms į namus pristatomos nemokamai“, – sako „Telia“ Pardavimo ir klientų aptarnavimo vadovė Giedrė Kaminskaitė-Salters.

Ji priduria, kad didžiausias prioritetas bus teikiamas darbuotojų ir pirkėjų saugumui, taigi salonuose galios visos privalomos saugumo taisyklės dėl atstumo, kaukių dėvėjimo. Patalpose vienu metu galinčių būti klientų skaičius bus valdomas atsižvelgiant į jų plotą ir darbuotojų skaičių, taip pat patalpos ir dažnai liečiami paviršiai nuolat dezinfekuojami.

Įprastą veiklą atnaujina „Telia“ salonai, kurių bendras prekybos plotas neviršija 300 kvadratinių metrų ir kurie turi įėjimą iš lauko arba atskirą įėjimą klientams. Tai salonai Lazdijuose (Vilniaus g. 3-1), Šakiuose (V. Kudirkos g. 61), Kaišiadoryse (Gedimino g. 81), Kretingoje (Rotušės a. 5), Šilutėje (Lietuvninkų g. 68A), Tauragėje (Dariaus ir Girėno g. 22), Kelmėje (Vytauto Didžiojo g. 80), Jurbarke (Dariaus ir Girėno g. 62) ir Rietave (Plungės g. 25-4).

„Telia“ jau anksčiau atidarė daugumą salonų, kurie, pagal Vyriausybės nutarimą, galėjo teikti būtinąsias paslaugas, kai reikalingas trumpesnis nei 15 minučių kontaktas. Nuo pirmadienio tokiu ritmu ir toliau dirbs 36 „Telia“ salonų visoje Lietuvoje.

Šiuose salonuose galima sudaryti m. parašo sertifikatą, pasikeisti SIM kortelę, keisti, užsakyti ar nutraukti paslaugas. Taip pat sutartį sudarę ar pratęsę klientai būtinąsias paslaugas teikiančiuose salonuose gali atsiimti interneto maršrutizatorių ar televizijos priedėlį, o verslo klientai – ir atsiimti išankstinius užsakymus.

Uždaryti lieka aštuoni „Telia“ salonai: Šalčininkuose (Vilniaus g. 52), Elektrėnuose (Rungos g. 4), Kupiškyje (Gedimino g. 53N), Trakuose (Vytauto g. 22), Pakruojyje (Statybininkų g. 4), Radviliškyje (Gedimino g. 42A), Pasvalyje (Ežero g. 1) ir Joniškyje (Upytės g. 19).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)