Ieškinyje dėl neteisėtai įmokėtų piniginių lėšų grąžinimo nurodoma, jog asmuo paties prašymu buvo įtrauktas į Apribojusių savo galimybę lošti asmenų registrą. Remiantis ieškinyje pateiktais duomenimis, sprendimas įsirašyti į minėtą registrą buvo priimtas dėl asmens turimos priklausomybės lošimams, kuri sukeldavo daug problemų.

Ieškinyje teigiama, jog nepaisant numatyto draudimo, asmeniui ir toliau buvo leidžiama lošti, o ieškovui savanoriškai kreipusis į lažybų bendrovę ir apie tai perspėjus, į jo kreipimąsi nebuvo sureaguota, asmeniui ir toliau buvo sudarytos sąlygos netrukdomai lošti ir buvo priiminėjami visi jo piniginiai statymai.

Ieškovas, atsižvelgdamas į visas ieškinyje nurodytas aplinkybes, teismo prašo priteisti daugiau kaip 43 tūkst. eurų bei visas bylinėjimosi išlaidas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)