Šeši jos pasirodymai, kuriuos ji surengė „SoFi“ stadione, Los Andželo apygardai atnešė apie 320 mln. JAV dolerių pajamų iš turizmo, mokesčių ir papildomų darbo vietų, teigiama specialioje Kalifornijos „Center for Jobs“ (liet. Darbo vietų centro) ataskaitoje.

„Swiftonomikos“ efektas paskatino šalis varžytis dėl jos dėmesio. Kai 2023 m. birželį buvo paskelbtas pirminis gastrolių datų sąrašas, kuriame Kanada nebuvo paminėta, Kanados parlamento nariai pateikė
skundą Bendruomenių rūmų pirmininkui, pavadindami tai „užgauliu ignoravimu“. 

Ministras pirmininkas Justinas Trudeau skubiai pasirūpino kvietimu ir po mėnesio į 2024 m. tarptautinių gastrolių datų sąrašą buvo įtrauktos šešios datos Toronte ir trys Vankuveryje.

T. Swift taip pat sulaukė kvietimų iš Čilės prezidento, Budapešto mero ir Tailando opozicinės partijos lyderio. Naujosios Zelandijos finansų ministras Grantas Robertsonas atsisakė dalyvauti varžytuvėse dėl T. Swift dėmesio, aiškindamas, kad negali sau leisti investuoti valstybės lėšų į rinkodaros kampaniją. Taylor Swift išpopuliarėjimas buvo astronominis, ir ši istorija sukelia didelį atgarsį ne tik tarp paauglių gerbėjų, – įvairaus amžiaus fanai vadina save Swifties. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)