Visuose finansinių technologijų („fintech“) bendrovės „Wallee“, kuri kuria ir vysto pažangius mokėjimų apdorojimo produktus ir paslaugas, padaliniuose dirba 140 specialistų. Pirmuosius kelis darbuotojus Lietuvoje pasamdžiusi dar pernai bendrovė planuoja auginti Vilniaus komandą iki 20 aukštos kvalifikacijos specialistų.

Vienas iš „Wallee“ įkūrėjų Thomas Hunzikeris teigė, kad sprendimas stiprinti bendrovės veiklą Lietuvoje atėjo savaime.

„Biuro įkūrimas Vilniuje buvo gerai apskaičiuotas žingsnis, siekiant pasitelkti Lietuvos talentus. Greitai apsispręsti padėjo palanki šalies aplinka ir kvalifikuotų programinės įrangos kūrėjų pasiūla. Mums labai pasisekė su Vilniaus talentais, kurie reikšmingai prisidėjo prie mūsų dinamiškos komandos ir produkto kūrimo“, – pranešime sakė T. Hunzikeris.

Vintertūre, Hamburge ir Varšuvoje biurus turinti „Wallee“ teikia mokėjimo paslaugas įvairiais kanalais prekybą vykdančioms įmonėms: el. prekybos platformoms, fizinėmis parduotuvėms, prekybos automatų tinklams. Tikimasi, kad Vilniaus biuras veiks kaip inovacijų ir talentų centras, kuriam bus pavesta tobulinti sistemos technologinius pajėgumus ir užtikrinti efektyvų veikimą.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją