Pasak pranešimo, muitinės pasitikėjimo telefonu 8 800 555 44 gauta informacija pasitvirtino su kaupu. Garaže pareigūnai aptiko ne tik įvairių rūkalų su trečiųjų šalių banderolėmis, bet ir čia pat buvusį garažo savininką S. B.

Vyriškis manipuliavo pareigūnų jausmais sakydamas, kad konfiskavus nelegalius rūkalus jam „tiesiog griūva gyvenimas“.

Kol pareigūnai skaičiavo garaže aptiktas cigaretes, pažeidėjui nuolat skambinėjo nelegalių cigarečių norintys įsigyti asmenys. Iš viso minėtame garaže muitinės kriminalistai aptiko daugiau kaip 8500 pakelių įvairių pavadinimų cigarečių, kurių vertė su privalomais sumokėti mokesčiais siekia beveik 64 tūkst. litų.

Muitinės kriminalinės tarnybos Kauno skyriuje pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Baudžiamojo kodekso 199-2 str. 1 dalį (Neteisėtas disponavimas akcizais apmokestinamomis prekėmis). Garažo savininkas prisipažino dėl padarytos nusikalstamos veikos, jam pritaikyta kardomoji priemonė – rašytinis pasižadėjimas neišvykti.

 
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (104)