Kaip nurodo bendrovė, per artimiausią mėnesį planuojama atidaryti 4 atnaujintas šio tinklo parduotuves skirtinguose Lietuvos miestuose: Kaune, Klaipėdoje, Panevėžyje ir Vilniuje.

Pirmoji atsinaujinusi „Sportland“ parduotuvė praėjusį šeštadienį duris atvėrė Kaune, PLC „Mega“, šį penktadienį bus atidaryta Klaipėdoje, PC „Akropolis“, o pirmoje balandžio pusėje – Panevėžyje PC „Babilonas“ bei Vilniuje, PC „Ozas“.

Pasak „Sportland“ vadovo Vlado Korsakovo, pokyčiai yra ne tik neišvengiami, bet ir būtini, norint prisitaikyti prie reiklaus ir skubančio kliento poreikių.

„Šiuolaikinės technologijos bei jų suteiktos galimybės ir taip spartų gyvenimo tempą verčia skubėti milisekundžių tikslumu, tad gera savijauta tampa būtinybe. Pastebėjome naują tendenciją, kai sveikas kūnas tampa ne priemone, o komfortiško gyvenimo tikslu, tad, norėdami suprasti savo kliento norus bei lūkesčius, juos patenkinti ir viršyti, stengiamės keistis kartu, – sako „Sportland“ direktorius Vladas Korsakovas. – Toks finansiškai brangus ir greitas atsinaujinimas – didelis iššūkis, bet mūsų tinklo istorijoje jau ne pirmas: į savo parduotuvių renovaciją jau esamę investavę 2,5 mln. litų, dabar investuosime dar 4 mln. litų, kad mūsų klientai turėtų visas galimybes gauti tai, ko nori.“

Pasak V. Korsakovo, po atsinaujinimo parduotuvės bus erdvesnės, su platesniais įėjimais ir praėjimais tarp lentynų, bus aiškiai atskirtos aprangos ir avalynės zonos, vyrams, moterims bei vaikams skirtos prekės, aktyvaus laisvalaikio zona, parduotuvėse pirkėjui bus lengviau rasti prekes, atpažinti jų paskirtį.

„Sportland“ atstovauja tokiems pasauliniams prekių ženklams, kaip „Nike“, „Converse“, „O'neill“, „Timberland“, „Helly Hansen”, „K2“, „The North Face” ir kt. Šiuo metu Baltijos šalyse veikia 47 prekybos tinklo „Sportland“ parduotuvės, iš jų 12 – Lietuvoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)