Kaip DELFI aiškino „Rimi Lietuva“ viešųjų ryšių vadovė Giedrė Buivydienė, šiuo metu parduotuvė yra projektavimo stadijoje, todėl atstovė suteikti daugiau informacijos negalinti.

Visgi Vilniaus rajono savivaldybės projektiniuose siūlymuose nurodyta, kad prekybos centras bus statomas 0,8801 ha teritorijoje ir įsikurs adresu Senasis Ukmergės kelias 46A. Čia taip pat numatoma ir 99 vietų automobilių stovėjimo aikštelė.

"Rimi" parduotuvė

Projekte numatyta, kad maisto prekių patalpos sudarys 1100 kv.m., nuomojamos patalpos – 268 kv.m., o dar 525 kv.m. patalpų plotas bus skirtas maitinimo paskirčiai.

Tiesa, kiek tokios statybos kainuos, lieka neaišku.

Visgi kaip pabrėžė G. Buivydienė, ši parduotuvė yra planuojamos intensyvios „Rimi“ prekybos tinklo plėtros dalis, mat 2019-aisias planuojama atidaryti dar 5, 2020 m. – 9, o 2021, 2022 ir 2023 m. – po dvylika „Rimi“ parduotuvių kasmet.

"Rimi" parduotuvė

Šiuo metu prekybos tinklą „Rimi“ sudaro 57 parduotuvės, o 2023 m. pabaigoje jų skaičius turėtų pasiekti 100 parduotuvių visoje Lietuvoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)